search

Om Barnerommet

Vi ønsker å være Norges beste leverandører av barne og ungdomsmøbler. Vår nettbutikk skal være lett for deg som kunde å bruke. Alle lagerførte varer som kjøpes sendes fortløpende ut. Våre samarbeidspartnere er bla. Posten og Bring. Vårt mål er at du som kunde skal handle varer enkelt når det passer for deg.

Ved valg av leverandører er kvalitet og pris viktig for oss. Vi vektlegger at du som kunde skal handle trygt og tilbyr derfor betaling med Klarna. Du betaler først for varene etter at de er mottatt.

Historikk:

2005: Barnerommet.no ble startet i januar, da kun som intetnettbutikk uten fysisk butikklokale. Målsettingen var å finne annerledes og unike produkter enn det som til nå fantes i Norge. Når et produkt ble utsolgt var det ikke sikkert at det kom inn igjen. Her skulle du finne unike produkt som du ikke så igjen over alt. De fant fort ut at Norge ikke var klar for intetnetthandel med møbler og åpnet showroom i Bygdøy Allè 17, Oslo for at kundene skulle få se møblene «live».

2006: Det ble åpnet butikk i Engene 17, Drammen.

2007: Virksomheten i Barnerommet ble overdratt til nye eiere i Nannestad. De videreføre konseptet til Barnerommet med deres spennende og ulike barnemøbler. Ny nettbutikk ble lansert samt nye spennende produkter.

2010: Virksomheten skal ta det neste steg i utviklingen sammen med den nye eieren Unigros. Hovedsatsningen går på import av nye og bla lisensierte merkevaremøbler som Disney og Mattel fra hele verden. Gjennom unike lisens avtaler og nye produkter tilpasset Norge skal barnerommet bli en av de største aktørene i Skandinavia på barnesenger og møbler.

2013: Barnerommet blir nå overtatt av Drømmerom og viderefører mange av produktene samtidig som Barnerommet.no vil lanserer flere modeller fra den franske leverandøren Parisot der Drømmerom har agentavtale.

2015: Flere nye produkter fra vår Tyrkiske leverandør som er spesialisert på bilsenger i plast. I tillegg kommer flere nye modeller fra Parisot i Frankrike.

2016: Komplett ny nettside lanseres og hele Barnerommet.no moderniseres. En mengde nye produkter fra vår leverandør Parisot i Frankrike lanseres. I tillegg publiseres flere nye modeller fra vår Malaysiske leverandør. Internett butikkens formål er å presentere spennende og kreative møbler for barn og ungdom, ulikt det andre møbelbutikker selger.Møblene våre er morsomme og skal få deg til å smile! De hentes fra hele verden.

Vi vil forsøke å gi deg en opplevelse ved besøk her på vår hjemmeside. Alt i tråd med vår visjon: Møbler for glade barn

2018: Flytter endelig inn i egne og større lokaler i Teglverksveien 97, 3057 Solbergelva. Her har vi større plass til flere modeller. Du som kunde er alltid velkommen til våre lokaler enten for å hente, kjøpe eller se på materialkvaliteten på våre produkter.

2018: Helt ny leverandør av nye bilsenger lanseres i mai 2018. Dette er senger med utrolig bra kvalitet samtidig som at prisene er lave pga kjøp av store kvantum!

2022: Vi har gjort en komplett rebrand av hele Barnerommet.no, i håpet om å kunne levere morsomme møbler og få deg til å smile! De hentes fra hele verden.

Trustpilot